^Нагору
logo
  
  
  
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Get Adobe Flash player

Матеріали семінару «Роль керівника у впровадженні особистісно орієнтованих технологій розвитку соціально-морального потенціалу дитини в умовах дошкільного закладу комбінованого типу» (з досвіду роботи завідувача ДНЗ №20 Ковач М. Д.)

РЕАЛІЗАЦІЯ ЗМІСТУ БАЗОВОГО КОМПОНЕНТА ЗА ОСВІТНЬОЮ ЛІНІЄЮ "ДИТИНА В СОЦІУМІ"

Мета тренінгу: підвищити знання педагогів щодо змісту освітньої лінії "Дитина в соціумі"; сформувати усвідомлення відмінностей між ключовими поняттями "родинно-побутова компетенція" і "соціально-комунікативна компетенція"; сприяти розвитку професійної майстерності під час планування послідовності реалізації завдань даної освітньої лінії; формувати партнерські взаємини між педагогами.
Обладнання та матеріали: аркуші паперу формату А1 і А4; маркери; стікери; мішечок.

Детальніше...

Мистецтво управління колективом сучасного дошкільного навчального закладу

Тренінг для керівників дошкільних закладів

 

Автори: завідувач Чаварга Ольга Юріївна,
вихователь-методист Тулай Олена Юріївна
ДНЗ №29 «Дивосвіт» м.Ужгород Закарпатської області.
 

Мета. Поглибити знання учасників тренінгу про культуру взаємодії та спілкування, про чинники, які впливають на успішне управління колективом сучасного дошкільного навчального закладу, підвищити рівень професійної компетентності завідувачок і вихователів-методистів.
Контингент: завідувачки та вихователі-методисти дошкільних закладів.
Тривалість заняття: 80 хвилин.

Детальніше...

Нормативно-правове підґрунтя контролю за організацією харчування дітей

Організацію харчування дітей у дошкільних навчальних закладах контролюють різні органи, зокрема Державна інспекція навчальних закладів України, територіальні органи Державної санітарно- епідеміологічної служби України та Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів. Читачів цікавить, якими нормативно-правовими актами мають керуватися ці органи державного контролю
Контроль і державний нагляд за якістю харчування у дошкільних навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форми власності покладаються на засновників (власників) цих закладів, відповідні органи управління охорони здоров’я та відповідні органи управління освітою (частина четверта ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 № 2628-ІІІ).
Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах нормативно врегульована.

Детальніше...

Copyright © 2013.